lauantai 21. heinäkuuta 2012

Kotimatkalle...

Herätys oli aamulla puoli seitsemän aikaan, taksin soitimme hakemaan klo. 8.20, juna lähti Zell am Seesta kohti Wieniä vähän yli yhdeksän. Ympärillä näkyi väsyneitä, mutta hymyileviä kasvoja ja ilmassa leijui yhteinen ihmetys siitä miten nopeasti viikko sitten loppujen lopuksi menikin ohi :) Viimeiset aurinkoiset päivät kruunasivat koko reissun. Majatalonpitäjä kävi vielä toivottamassa meille hyvää kotimatkaa ja kehui meitä hyviksi ja helpoiksi vieraiksi :)


Matka kului vaivattomasti junassa viimeisiä vuoristoisia maisemia ihaillessa.Wienin rautatie asemalla söimme lounaan ja kukin teki viimehetken ostokset ennen kuin hyppäsimme lentokenttäbussin kyytiin. Lentokentällä kerkesimme tekemään hyvin ostokset ja nauttimaan pienen suolapalan ennen lennolle lähtöä. Sää vain näytti hieman uhkaavalta kun vettä tuli alas vaakatasossa ja salamat löivät melkein maahan asti. Puolen tunnin viivästymisen jälkeen pääsimme kuitenkin matkaan melkein poutaiselle taivaalle.


Koneeseen noustaessa paikkalippujen kanssa oli hieman sekaannusta ja isä pääsi koneeseen pikkuveljeni lipulla ja pikkuveljeni nousi koneeseen isän paikkalipulla. Isän nimellä ollut lippu oli korotettu business-luokkaan, koska turistiluokkaan oli tullut ylibuukkausta. Mutta koska kaikki istuivat jo paikoillaan ja minä seisoin käytävällä ilman paikkaa, päätimme että minä saisin matkustaa business-luokassa :) Se oli ihana pieni palkkio matkan järjestämisestä :) Helsinkiin pääsimme perille mutkattomasti sen puolituntia myöhässä ja hotellille päästyä pään kun sai petiin niin ei kauaa tarvinnut odotella unen tuloa!

Kaikki meni hyvin vaikka matka olikin itseräätälöity, eikä matkatoimiston järjestämä. Lennot, junamatka ja majoitus 7 yölle maksoi pyöristettynä 550 eur/hlö. Kiitos isälle vielä kerran ihanasta matkasta ja viikosta Zell am See:ssä! 

1 kommentti: