torstai 12. heinäkuuta 2012

Matkan päällä....

Hyvin lyhyen yön jälkeen, jota tuskin pystyy kuvaamaan hyvin nukutuksi, nousimme aamupalalle ennen kello kuutta aamulla. Mahat täynnä suuntasimme kohti Lentoparkkia, missä auto saisi odotellan seuraavan viikon tuloamme :) Kentälle päästyä checkasimme itsemme sisään lennoille itsepalvelukoneilta. Tiedoksi siis, että Finnair on luopunut täysin palvelutiskeistä! Laukut kun oli tiputettu drop-in linjalle niin turvatarkastuksen kautta siirryimme odottelemaan lennolle lähtöä.


Lento meni hyvin, pientä turbulenssia lukuunottamatta ja kaksi tuntia kului kuin siivillä :) :) Iloisia matkalaisia..Kentällä vastassa oli kuskimme nimiplakaatin kanssa ja pääsimme suoraan laukkujen haun jälkeen auton kyytiin ja kohti juna-asemaa.


Nyt odottelemme täällä Juna-asemalla junan lähtöä eteenpäin Salsburgin kautta Zell am Seehen ja täytyy myöntää, että matka tähän mennessä on mennyt ihan älyttömän sujuvasti, ilman pienintäkään mutkaa matkaan. Pois lukien toki juna-aseman lukolliset säilytyskaapit jotka eivät suostuneet toimimaan. :)


Ruoka juna-asemalla oli hyvää ja runsasta, vanhukset ottivat terveellistä salaattia kanalla ja me vähän tuhdimpaa kanaa nuudeleilla :) Ihan hyvä, että otimme pienen varan tähän väliin, vaikka olisimme hyvin kerinneetkin tuohon edelliseen klo.12.00 junaan.

1 kommentti:

  1. Moikka!
    Aina kun muistin viestisi, oli liian myöhä tai varhainen :), mutta täällä ollaan taas mukana matkalla.
    Hyvää reissua teille kaikille!

    Hautovaa hellettä ja odotan taas vesisadetta kieli pitkällä,ja sitä ukkosta tietenkin, jottei tartteis kukkia kastella pihamaalla, (en ole kastellu ku kerran tänä kesänä).

    VastaaPoista