torstai 19. heinäkuuta 2012

Päiväretki pyörän päällä


Aamu aukeni aurinkoisena ja lämpimänä. Uskomatonta ajatella, että tänään olisi viimeinen lomapäivämme. Hyvien säiden mukaan tuntuu, että myös aika on mennyt paljon nopeammin. Tämän päivän teemana oli vuokrata pyörät ja kiertää niillä kylän Zellersee- järven ympäri. Nuoripari lähti Schüttdorfiin puolestaan tänään shoppailemaan.

Ennen pyöräilemään lähtöä, itse kävin parturissa ja vanhukset kävivät aamupäiväkävelyllä viereisellä vuorenrinteellä. Vuokrasimme puolenpäivän maissa sitten pyörät keskustan Intersportista ja lähdimme hissukseen polkemaan rantaväylää eteenpäin :)


Maisemat olivat huikeita nyt kun taivas oli selkeä ja aurinko paistoi. Järven ympäri ajellessa eteen tuli lukemattomia paikkoja mihin olisi halunnut pysähtyä ottamaan kuvia. Niin kaunista, ja vihdoinkin aurinkoista ja lämmintä :)Välillä pysähdyimme jäätelöille ja välillä jo tutuksi tulleelle Gulassikeitolle :) Oli ihana pyöräillä kiireettömästi eteenpäin ja pysähtyillä silloin kun siltä tuntui. Pahoittelut jo etukäteen jäätelökuvan keltaisuutta, mutta terassi oli katetty keltaisella kankaskatteella ja se heijasti vahvasti väriä ympärilleen :) Annokset olivat todella herkulliset jäätelöineen ja tuoreine hedelmineen!Toisessa päässä järveä eteen aukeni ihana kangasmainen näkymä järvelle.Paluumatkalla pysähdyimme moikkaamaan nuortaparia Schüttdorfissa ja pyörien palautuksen jälkeen palkitsimme itsemme vielä kylmillä kaakaojuomilla :)Täydellinen päätös täydelliselle pyöräretkelle. Pyöriä palauttaessa kustannukset olivat 12 eur/pyörä, joten aika halpa vuokra koko päivälle. Kahvilasta tiemme taas erkanivat kun vanhukset lähtivät jo mökille ja minä lähdin järjestämään asioita illan syntymäpäivä illalliselle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti