perjantai 13. heinäkuuta 2012

Saapuminen Zell am Seehen

Junan vaihto Salsburgissa meni hyvin ja rautatieasema oli sopivan pieni ettei pelkoa eksymisestä ollut. Opasteet tässä maassa ovat todella selkeitä ja kaikki yleensä myös englanniksi selitettynä. Tässä vähän kuvia junasta ja Salsburgin asemalta.


Salsburgin asemalla odottelemassa vaihtoa...Salsburgista eteenpäin matkasimme lähijunalla jossa oli isot maisemaikkunat melkein katosta lattiaan. Huikeita maisemia täytyy myöntää...


Perille päästyämme otimme juna-asemalta taksin majapaikkaamme ja asetuimme taloksi. Majoitumme siis Appartement Barbara nimisessä majatalossa ja meillä on käytettävissä kokonaan yksi asunto. Kaksi makuuhuonetta, olohuone ja keittiö sekä iso parveke koko etusivustan pituinen :)


Hirmuisesti vielä ei saanut kuvaa millaisessa solassa olemme koska sadepilvet roikkuivat niin raskaina vieressä nousevien vuorten päällä.


Majatalosta alas kylään oli vain alle 10 minuutin kävelymatka ja sen jälkeen kun olimme hakeneet lähikaupasta aamupalatarvikkeet, leiriydyimme ensimmäiseen ravintolaan iltaruoalle.


Palvelu oli todella ystävällistä ja ruoka hyvää ja riittoisaa. Tosin pizzat olivat melkoisen suolaisia suomalaiseen makuun :)

Maha täynnä ja paikallisen viinin hohke poskilla oli mukava tallustella takaisin majapaikkaan yöpuulle. Pitkä matka näkyi jokaisen kasvoilla ja muutamassa hetkessä talo uinui unten maille :)

1 kommentti:

  1. Heipä hei matkalaiset! :)

    Mukava kuulla, että alku on sujunut hyvin ja ilman kommelluksia. Kivan näköisiä kuviakin on otettu jo pitkin matkaa ja vaikka sää ei varmasti oikeutta tee kyseiselle kohteelle, niin kyllä sitä vaan katsoo aina innolla kuvia uudesta maasta. :)

    Toivotaan, että säät hieman paranisi, olettehan sentään juhlallisella lomalla :)

    t. työläinen täältä kotisuomesta...

    VastaaPoista