tiistai 17. heinäkuuta 2012

Päivä Tauern Spa kylpylässä Kaprunissa

Julkaisut tulevat nyt hieman päivän myöhässä, mutta tässä kuvia eilisestä päivästämme Kylpylässä. Olimme tosiaan suunnitelleet isälle syntymäpäivälahjaksi päivän lähikylän kylpylässä ja muutamat hoidot kylpylän hoito-osastolle.

Aamu alkoi aamupalalla viereisessä Wanderhof hotellissa (11 eur/hlö) ja sen jälkeen uimakamat kokoon ja odottelemaan taksikyytiä kylpylään. Kyyti viereiseen Kaprunin kaupunkiin kesti noin 20 minuuttia eikä ollut turhan kallis.


Kylpylällä olimme vähän ennen yhtätoista ja sisäänpääsymaksujen ja vaatteiden vaihtojen jälkeen olimme valmiit kylpylän puolelle (itse aina kameran takana) :)


Aivan ihanaa, lämmintä vettä ja poreita. Ulkoaltaalle en uskaltanut ensin kuin käydä kokeilemassa varpailla veden lämpötilaa ja ennen ensimmäisiä hoitoja kelluimmekin sisäaltaan pehmoisissa porehoidoissa :)


Puolen päivän maissa saimme nauttia ensimmäiset hoidot kylpylän hoito-osastolle ja sen jälkeen päätimme käydä syömässä kevyttä lounasta ennen seuraavia hoitoja. Eli periaatteessa altaissa ei kerennyt kovinkaan paljoa lököilemään ennen kello kolmea :)


Hoitojen jälkeen uskaltauduimme kuitenkin jo ulkoaltaalle ja aurinkokin alkoi ihanasti lämmittämään. Ulkoaltaalla oli aivan uskomatonta löhöillä +36 asteen vedessä raittiissa vuoristoilmassa ja ne maisemat. Harmi kun kuviin ei saa useinkaan varastoitui kaikkea sitä tunnelmaa mikä ympärillä huokuu..Taustalla näkyvästä pienestä allasbaarista sai tilata cocktaileja altaalle :) Päivä kului uskomattoman nopeasti ja viimeisenä ennen lähtöä kävimme kokeilemassa vielä saunaosastoa. Sieltä löytyi kolme erilaista saunaa; suomalainen sauna, biosauna sekä aromaattinen höyrysauna. Meinasimme ottaa myös drinksut saunaosaston ulkoalueella, mutta kun huomasimme nurmikolla hieman liian vähäpukeisia ihmisiä ottamassa aurinkoa, niin epäilimme että olimme tulleet nakupuolelle. Sellainenkin puoli kun kylpylästä löytyi :) Eli silmät ummessa suunnistimme takaisin sisälle :)

Lopulta kahdeksan maissa lähdimme viimeisellä iltabussilla kohti Zell am Seetä. Ihana lököilypäivä hoitoineen ja pulikointeineen lämpimissä altaissa. Ja mikä parasta, taisi olla lomamme ensimmäinen päivä kun ei satanut vettä! Mutta kyllä oli kuulkaa raukea olo majataloon tullessa :) Miesten mentyä peteihinsä, me naiset jäimme vielä rupattelemaan melkein aamutunneille asti viinipullon ääreen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti