lauantai 21. heinäkuuta 2012

Syntymäpäivä - illallinen

Niin siis unohtuiko vallan kertoa, että eilen eli keksiviikkona tosiaan oli isän 60-vuotis syntymäpäivä. Se virallinen siis ja aamun onnentoivotusten jälkeen linjat kävivät melko kuumina koko päivän :) Päivän pyöräretkeltä palatessamme kävimme pikaisesti pesulla ja aloimme valmistautumaan illan juhlaan.

(kuva tulee myöhemmin)

Kuohuviinien kilistelyn jälkeen lähdimme takaisin kaupungille ja suunnistimme kohti Crazy Daisy:ä. Meille oli katettuna 5 hengen pöytä yläterassilta ja muiden valmistautuessa pöytään, minä asettelin ravintolan puolella ison ruusukimpun valmiiksi pöytään viemistä varten :)

Alkuun tuli kuohuviinitarjoilu ja sitten lahjojen jako :) Taisi jopa isäkin vähän herkistyä vaikkei isoja puheita pidettykään. Ihana oli vain viettää kiireetön ilta perheen parissa :)
Sitten vähän kilisteltiin lisää ja sitten tilattiin ruoat :)
Söimme ja rupattelimme ilman kiireitä ja nautimme hyvistä viineistä sekä leppoisasta tausta musiikista joka kantautui alakerran bändistä. Illan hämärtyessä kahvin ja konjakin kaveriksi isä vihdoin korkkasi syntymäpäivälahjaksi saadun käsinkäärityn vuosikertasikarin.Loppuhuipennus tuli sitten vielä illasta kun pöytään tuotiin syntymäpäivälaulun raikaamana pieni suklaakakunpala soihtuineen :)


Ilta oli onnistunut ja oli hienoa nähdä miten isä viihtyi. Kaupngissa oli muuten myös kesä iltaisin aina keskiviikkoisin katujuhlat ja kadut olivat täynnä iloisia juhlijoita. Isä päätti jakaa ison ruusukimpun kotimatkalla vastaantulleille naisille ja ensimmäisen sai tietenkin tuo tarjoilija joka huolehti meidän onnistuneesta illasta Crazy Daisy:ssä :) Hieno päivä kaiken kaikkiaan ja ihana lopetus hienolle lomaviikolle. Mökilläkin tarinoidessa aika vierähti vielä hieman yli puolen yön.

Viimeinen rutistus tuli eteen vielä yöllä tavaroita pakatessa huomisaamun lähtöä varten, mutta pakkaaminen kävi vaivattomasti pieni hymyn häive suupielessä :) Kiitos Zell am See lempeistä päivistä ja kiitos matkakumppaneille joustavuudesta ja iloisesta mielestä. Kiva reissu oli kyllä kaiken kaikkiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti