keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Matka Helsinkiin

Aamupalan jälkeen starttasimme muutaman mutkan kautta matkaan :) Sade ei ollut vieläkään lakannut ja sitä tuli jonkin verran alas vielä lähtiessäkin..


Matkalla sade kuitenkin muuttui ajoittain melko reippaaksikin, tässä alla kuva :) Joten ihan raikas sade keli meitä loman viettoon saatteli!


Matkalla pysähdyimme Iittalan lasitehtaalle ja kävimme tätini luona Vantaalla. Hotellille päästyä vastassa olikin pieni yllätys kun vastaanottovirkailija ilmoitti, että huonevaraukset olikin tehty vasta huomiselle, eikä tälle päivälle :) Onneksi kyseessä oli iso hotelli ja saimme huoneet joka tapauksessa tälle yölle. Huh huh, luojan kiitos :) Iittalasta tarttui mukaan suklaiden ja spelttilakun (yök) lisäksi tällainen taulu.


Hotellilla huoneiden tarkastuksen ja skumpan kilistelyn jälkeen menimme syömään lähellä olevaan Parilla Steak House nimiseen paikkaan ja tilasimme kolmeen pekkaan 1kg ribsejä :) Nam!
Jumboon kerkesimme juuri ja juuri juoksujalkaa ennen kauppojen sulkeutumista, mutta kaikki tarpeellinen tuli mukaan, kuten kynsilakkaa :) heheh... Loppu ilta kuluikin sitten leppoisasti istuskellessa viereisessä Sir Eino oluthuoneessa! Pikkuveli puolisoineen pääsee hotellille vasta puolen yön maissa ja koska herätys aamulla on jo klo. 05.30, niin eipä tässä paljo muuta pysty tekemään kuin ottamaan muutaman yömyssyn ja toivottava että uni tulee heti silmään :) Huomisen tunnelmia sitten taas lisää huomenna, edessä on kuitenkin pitkä matka lentoineen ja junamatkoineen itse paikan päälle tuohon pieneen 10 000 asukkaan alppikylään :)


Siihen asti Hyvää yötä maailma ja kanssa matkustajat!


Ps. tässä yömyöhäiset viimeiset lasinnostot matkan kunniaksi. Vihdoin kaikki koolla :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti